Au fost căsătoriţi timp de 11 ANI. După ce l-a văzut într-o zi la duş, soţia a decis SĂ-L PĂRĂSEASCĂ

Viaţa de familie este plină surprize. Din păcate, ele nu sunt întotdeauna plăcute. Şi în unele situaţii, singura ieşire este despărţirea. Este şi cazul de față:

08 sept. 2016, 18:34
Au fost căsătoriţi timp de 11 ANI. După ce l-a văzut într-o zi la duş, soţia a decis SĂ-L PĂRĂSEASCĂ

Când soţul lui Melanie a ieşit din duş, ea a observat că soţul are pe corp mici muşcături. În acest moment a şi început discuţia care a dus la despărţirea lor, scrie punct.tv.

Melanie a postat pe intenet un mesaj, adresat amantei soţului său. În scurt timp, acesta a făcut înconjurul lumii. Melanie, destul de calm şi adecvat, i-a explicat acelei tinere ce o aşteaptă pe viitor…

„Dragă, Jennifer!

Îţi mulţumesc că noaptea trecută l-ai muşcat pe soţul meu de piept. Nici nu-ţi imaginezi din ce coşmar i-ai salvat pe copiii mei. Drept recopensă, ţi-l ofer pentru păstrare permanentă, dar ţine cont că acest dar atrage după sine o serie de nuanţe:

1. Nici să nu speri la banii lui! Avem doi copii şi o parte considerabilă din veniturile lui va merge pentru întreţinerea lor, mai ales dacă luăm în considerare faptul că, atâta timp cât am locuit împreună, nu mi-a permis să mă angajez şi mi-a spus că trebuie să fiu casnică!

2. Îmbracă-l…Pur şi simplu, atunci când am aflat de existenţa ta în viaţa lui, brusc în şifonierul nostru au apărut molii, care i-au mâncat toate hainele. Aşa că va veni la tine aproape gol!

3. Uită de week-end-urile lui. El trebuie să se vadă cu copiii, iar ţie nu-ţi voi permite să te apropii de ei!

4. Nu vei avea o viaţă sexuală normală. Îmi pare rău că nu l-ai cunoscut mai devreme, atunci era într-adevăr bun. Dar acum 4 ani a suferit o traumă, aşa că resemnează-te.

5. Nici să nu te gândeşti să mi-l întorci. Nu vreau să-l mai văd!

6. Pentru cele întâmplate te va învinui pe tine. Ieri, când am înţeles totul, nu m-am putut abţine şi l-am lovit. Drept răspuns, şi-a cerut scuze. Înţeleg că bătaia nu este o soluţie, dar nu m-am putut abţine şi nu mi-e ruşine!

7. Şi la final: voi interveni în relaţia voastră, aşa că pregăteşte-te. Pur şi simplu vreau să mă asigur că suferă, la fel cum suferă acum copiii mei.

Încă o dată te aplaud şi îţi mulţumesc pentru că ai lăsat „mesajul de dragoste” pe pieptul soţului meu. Felicitări pentru noua achiziţie!

ESTE AL TĂU!”, a fost mesajul femeii.