Au fost îngroziţi de BESTIA din Trowbridge. CREATURĂ CIUDATĂ, surprinsă în timp ce îşi sfâşia PRADA

Un cuplu din Marea Britanie a reuşit să fotografieze o creatură ciudată, asemănătoare unei pantere, în timp ce animalul îşi savura prada. Cu toate că există multe persoane care au declarat că au văzut prădătorul de mari dimensiuni de-a lungul anilor, aceasta este pentru prima oară când bestia este şi fotografiată.

16 aug. 2013, 14:13

Herbert şi Doreen Smith, un cuplu din Murhill Woods, Trowbridge, au observat în cursul unei dimineţi un animal de mari dimensiuni ce îşi mânca prada într-o pajişte de la marginea localităţii. Cu toate că la început au crezut că este vorba de un lup sau un câine, eu au fost surprinşi în momentul în care şi-au dat seama că au de a face cu o felină uriaşă, asemănătoare unei pantere, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O felină gigantică a speriat un oraş întreg din Marea Britanie FOTO

Prima noastră impresie a fost de uimire absolută. Nu ne-a venit să credem ceea ce vedem. Animalul mânca ceva ce capturase de curând. Erau o mulţime de iepuri prin zonă şi cred că îşi lua micul dejun. Se afla la 6-7 metri de mine şi mânca. S-a uitat la noi pentru câteva secunde şi apoi a început să mănânce iar. Nu a mai trecut mult şi soţia m-a tras de mână să plecăm de acolo„, a povesit bărbatul în vârstă de 71 de ani care recunoaşte că nu a văzut ceva asemănător în toată viaţa lui.

Citeşte şi Doi muncitori din Borneo, muşcaţi de o CREATURĂ CIUDATĂ, jumătate porc, jumătate urs

Inedit este faptul că bestia a văzută şi de alte persoane, fiind asemănată cu o panteră sau o puma, dar nimeni nu a reuşit să o fotografieze până acum. Mai mult, s-au descoperit urme şi leşuri lăsate în urmă de prădătorul care nu are ce căuta în zona respectivă.