Au fost prinşi autorii jafului de la firma de transport din Iaşi

Poliţiştii ieşeni au reţinut, marţi, doi bărbaţi suspectaţi că ar fi autorii furtului care a avut loc, duminică după-amiază, în sediul unei firme de transport internaţional.

02 apr. 2013, 12:08
Au fost prinşi autorii jafului de la firma de transport din Iaşi

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, Anca Vârjiac, a declarat că bărbaţii, unul în vârstă de 26 de ani, celălalt de 31 de ani, au fost duşi la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi pentru audieri, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, unul dintre hoţi a fost prins într-o locuinţă din Iaşi iar celălalt într-o localitate de la marginea oraşului.

Duminică după-amiază doi bărbaţi, din care unul purta o cagulă pe faţă, au jefuit sediul unei firme de transport internaţional de persoane care se află la parterul unui bloc din Iaşi.

Indivizii au profitat de faptul că în interiorul firmei era doar un singur angajat, l-au atacat cu un spray lacrimogen şi au sustras mai multe plicuri cu bani. Deşi angajatul a apăsat butonul de panică, echipa de intervenţie a firmei de pază a sosit după trei minute, timp în care hoţii au fugit.

Casierul spune că bărbaţii ar fi furat aproximativ 3.000 de euro.