Au încercat „senzaţii tari” pe balcon şi au căzut de la etajul IV al hotelului VIDEO

O noapte de nebunii la Ibiza s-a terminat prost pentru doi turişti care au căzut de la etajul hotelului de lux unde erau cazaţi. Poliţia a deschis o anchetă.

05 iun. 2021, 12:21
Au încercat „senzaţii tari” pe balcon şi au căzut de la etajul IV al hotelului VIDEO

„Senzaţii tari” terminate prost pentru doi tineri care au încercat să sărbătorească spectaculos ridicarea restricţiilor, printr-o vacanţă fără inhibiţii la Ibiza. Din păcate, cei doi turişti tineri au murit după ce au căzut de la balconul unei camere de la etajul al patrulea al unui hotel de pe insula spaniolă, informează DPA.

Tânăra de 21 de ani cu cetăţenie spaniolă şi italiană şi un marocan în vârstă de 26 de ani au decedat, a declarat joi poliţia pentru DPA.

Primele cercetări  la hotelul situat în zona Playa d’en Bossa, cunoscută pentru viaţa sa de noapte, au relevat că femeia a căzut prima, urmată de bărbat.

Tânăra româncă de 19 ani, condamnată la închisoare pe viaţă în Anglia. Fata l-a ucis cu „Respiraţia Diavolului” pe un campion irlandez
Poliţia nu a stabilit încă circumstanţele în care cei doi turişti au căzut de la balcon, dar se ia în calcul că cei doi ar fi exersat „senzaţii tari” sexuale pe balcon, iar poziţiile sexuale îndrăzneţe combinate cu alcoolul au fost învinse de gravitaţie . Există şi ipoteza că marocanul a aruncat-o pe femeie peste balustradă, iar apoi s-a aruncat și el.

Cum îşi detensionează Monica Bîrlădeanu partenerii de scenă cu care trebuie să joace scene deocheate

Un cântăreț brazilian a murit după ce a căzut de la etaj încercând să se ascundă de soție. De ce fugea

Recent, vedeta braziliană de funk MC Kevin a murit după ce a căzut de la etajul unui hotel încercând să ascundă de proaspăta sa soție că tocmai a avut o partidă de sex în trei cu un modelul și un prieten de-al său.

Cântărețulul în vârstă de 32 de ani, pe numele lui real Kevin Nascimento Bueno, se afla într-un hotel din Rio de Janeiro când s-a întâlnit cu fotomodelul Bianca Domingues, de 26 de ani, și cu prietenul său, Victor Fontanelle, alături de care a început o seară plină de băutură și sex, scrie Daily Star.

MC Kevin era căsătorit de doar câteva săptămâni cu avocata Deolane Bezerra. La un moment dat, un agent de pază l-a anunțat că soția sa îl caută prin hotel, iar cântărețul a încercat să se ascundă pe balconul camerei aflate la etajul 5.

Se crede că a încercat să coboare pe balconul de dedesubt, dar a alunecat și a căzut lângă piscină.