Au intrat banii. Veste excelentă pentru Gigi Becali şi Steaua, în plin sezon de transferuri

Steaua a primit banii din transferul lui Mihai Pintilii la Al Hilal, la un an după ce mijlocaşul a plecat din Ghencea la gruparea arabă. Astfel, campioana României a încasat suma 2,3 milioane euro, bani care ar putea fi folosiți pentru realizarea de noi transferuri.

19 iun. 2015, 09:47
Au intrat banii. Veste excelentă pentru Gigi Becali şi Steaua, în plin sezon de transferuri

Steaua a aşteptat un an de zile banii de la Al Hilal, pentru Mihai Pintilii, clubul din Ghencea apelând inclusiv la FIFA pentru recuperarea datoriei. De teamă să nu fie sancţionată de forul mondial, gruparea arabă a virat în cele din urmă suma de 2,3 milioane în conturile roş-albaştrilor, vineri postând pe site următorul anunţ: „Clubul Al Hilal anunţă că s-a achitat de toate datoriile avute către Steaua, în cazul jucătorului Mihai Pintilii„.

Totuşi, Steaua mai are de recuperat acum banii pentru transferurile lui Lukasz Szukala şi Lucian Sanmartean la Al Ittihad.

Citeşte şi Pintilii şi Bumba au ajuns la Tel Aviv. NEBUNIE pe AEROPORT

Cele 2,3 milioane euro încasate din transferul lui Pintilii l-ar putea determina pe Gigi Becali să facă noi achiziţii pentru ca Steaua să se poată califica în grupele Ligii Campionilor. Până în momentul de faţă Steaua i-a transferat pe fundaşul dreapta Alcenat, de la Petrolul, mijlocaşul Sulley Muniru, de la CFR Cluj, şi atacantul Alexandru Tudorie, de la Oţelul.