Băncile, pe urmele VEDETELOR cu datorii. Cine sunt starurile care riscă să ajungă în stradă

Vedetele autohtone au probleme mari cu băncile. Au luat credite, n-au mai plătit ratele, iar acum riscă să-şi pardă casele. Presa tabloidă scrie că printre restanţierii celebri ai băncilor sunt: Corina Dănilă, Liviu Vârciu, Angela Similea, Monica Gabor şi Oana Zăvoranu.

08 sept. 2013, 08:08

Fosta prezentatoare Tv Corina Dănilă nu duce o viaţă tocmai uşoară. Îşi creşte singură fetiţa de când a divorţat, a trecut pe lângă o concediere din TVR, iar de ceva vreme se luptă cu o bancă pentru a-şi păstra casa, deşi nu şi-a plătit creditul de sute de mii de franci elveţieni. În primăvară, Corina Dănilă a făcut contestaţie la decizia băncii de executare silită. Peste o lună va avea din nou termen şi se va cere o nouă executare silită.

Potrivit publicaţiei Click, în primăvară, OTP Bank a cerut executarea silită a vedetei pentru că nu şi-a plătit un credit în valoare de aproximativ 460.000 de franci elveţieni. La 12 septembrie 2012, un executor judecătoresc din Bucureşti a scos la vânzare, cu titlul de executare silită şi ulterior de licitaţie, vila cu etaj şi mansardă. La primele licitaţii nu s-a găsit nici un cumpărător, iar banca a renunţat la decizia de a vinde vila pentru că preţul scăzuse atât de mult încât ar fi ieşit în pierdere.

Liviu Vârciu este şi el în pericol de a-şi pierde apartamentul cu trei camere din cartierul Dristor, pentru că nu şi-a achitat ratele.

Citeşte şi: 700.000 de români sunt datori la bănci, Restanţele însumează şapte miliarde de lei

Angela Similea a luat 700 de mii de euro din bancă, n-a mai plătit ratele, acum, din cauza penalizărilor, are de dat 6 milioane de euro! Acum banca a scos la vânzare un motel, un service auto şi un showroom din Afumaţi, care au aparţinut lui Victor Surdu, fostul soţ al Angelei Similea, potrivit România TV.

Pe lista executărilor silite se mai află Oana Zăvoranu, Monica Gabor, impresarul Radu Groza şi designerul Răzvan Ciobanu.