Au murit după ce un cort uriaş s-a prăbuşit peste ei

Tragedie în statul Rajasthan din India, unde 14 oameni au murit după ce un cort uriaș s-a prăbușit peste ei în timpul unei ceremonii religioase. La scurt timp, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe, care au transportat la spital peste 50 de răniți.

24 iun. 2019, 08:47
Au murit după ce un cort uriaş s-a prăbuşit peste ei

Autoritățile locale au venit cu câteva macarale, care au ridicat porțiuni din cort, pentru ca salvatorii să-i poată scoate pe oamenii blocați sub fiare și pânză.

„-Prioritatea noastră a fost evacuarea și acordarea primului ajutor. După ce ne vom convinge că fiecare om a fost scos, vom începe o investigație.

Citeşte şi Tragedie în India: sunt cel puţin 25 de morţi şi 25 de răniţi după ce un autobuz a căzut în prăpastie

Persoanele rănite vor primi ajutorul cuvenit la spital, unde o echipă de medici se ocupă de răniţi.

-Da, desigur! Ambulanțele au ajuns la timp, o echipă de doctori este aici. Toți cei răniți primesc primul ajutor, după care vor fi transportați la spital.”

Potrivit presei indiene, de vină pentru producerea tragediei a fost o furtună, însă o investigație va arăta dacă și organizatorii evenimentului nu se fac vinovați. Premierul Narendra Modi a cerut autorităților din Rajasthan să ofere toată asistența necesară victimelor și rudelor acestora. În același timp, el și-a exprimat condoleanțele prin intermediul unei postări pe Twitter.