Au peste 40 de ani, dar nu arată! Vedete care par să nu îmbătrânească FOTO

Nu se ştie dacă au descoperit elixirul tinereţei, dar cu siguranţă nu lasă ca trecerea timpului să se vadă. Agenţia de Presă Mondenă a realizat un top al vedetelor care arată senzaţional la 40 de ani şi nu lasă să se vadă că îmbătrânesc.

03 ian. 2013, 09:35

Fosta sotie a lui Tom Cruise, Nicole Kidman, are onorabila varsta de 45 de ani. Si desi, are o cariera activa in spate care si-ar fi putut pune amprenta, actrita arata impecabil. Nici macar cei patru copii, nu tradeaza varsta acesteia. Tenul celebrei actrite este neted ca de bebelus si are un aspect ca de portelan.

Oricine incearca sa-i imita stilul, insa nimeni nu reuseste. Dita Von Teese este o inca o prezenta remarcanta, reusind sa starneasca interesul cu tenul sau fara urma de riduri. Regina burlesque-ului desi are 40 de ani, nu lasa sa se vada nicio clipa acest lucru. Sa fie oare stilul de viata activ sau vreo interventie chirurgicala, nu se stie, insa e clar ca multe celebritati de la Hollywood o invidiaza!

Naomi Campbell sigur a baut din fantana tineretii caci modelul arata spectaculos la cei 42 de ani ai sai. Cu un corp care le-ar face pe multe pustoiace de 20 de ani sa planga, aceasta reuseste sa se mentina fantastic. Are 1. 75 m  si vesnicile masuri  86-66-90, cum sa n-o invidiezi?

In ceea ce o priveste pe Courtney Cox, varsta de 48 de ani nu i se potriveste deloc. Actrita americana stie clar cum sa se mentina. Desi este sigur ca aceasta a apelat la interventii chirurgicale, nu putem ascunde gena sa frumoasa. Mama natura sigur a contribuit la mentinerea acesteia, chiar si la cei aproape 50 de ani.

Oricine o stie pe Jennifer Aniston, insa cati dintre voi stiti ca actrita are chiar 43 de ani? Ei bine, stim ce si-a dorit in fiecare an de ziua acesteia: sa nu imbatraneasca niciodata. Si i-a iesit, am zice noi, daca judecam dupa fata acesteia care nu a suferit nicio schimbare majora in ultimii zece ani. Nu stim care e secretul, dar cu siguranta este unul!

Precum a declarat in nenumarate randuri, stilul de viata echilibrat al fostului model Halle Berry au adus-o pe aceasta in acest top, al celor care nu-si arata varsta. Actrita are 46 de ani dar cu siguranta nu-i arata. Poate ca a gasit o modalitate pentru a opri timpul in loc, caci tare bine mai arata!

Gwyneth Paltrow arata spectaculos la cei 40 de ani. Desi are doi copii, conformatia actritei n-a suferit schimbari drastice, ba mai mult fiecare aparitie a sa este de laudat.

Jennifer Lopez este intr-o forma de zile mari la cei 43 de ani. Canta, danseaza, are un iubit tanar si arata spectaculos. Care sa fie reteta? Actrita a declarat ca mananca sanatos si face apel la sport cat mai des. Nu ne ramane decat s-o credem.

Cameron Diaz este o prezenta des intalnita in topurile celor mai petrecarete vedete de la Hollywood. Asta nu o opreste din a arata fabulos. Actrita de 40 de ani pare neafectata de trecerea timpului.

Ei bine, pentru ea sigur timpul s-a oprit in loc. Mariah Carey se poate declara una dintre cele mai fericite femei caci urmele batranetii au ocolit-o complet. La cei 42 de ani, cantareata arata ca si cum ar avea inca 25.

Desi e trecuta de 40 de ani nu se poate niciun top al frumusetii eterne fara una dintre frumusetile Hollywood-ului: Demi Moore. Actrita si-a inversat cumva varsta, caci arata la cei 50 de ani mai bine decat la 30. Plina de viata, petrecand si fiind activa in viata agitata a Hollywood-ului, nimic nu-i tradeaza varsta.