Au prăbuşit intenţionat un Boeing 747, ca să filmeze o scenă în film. Idee nebună a lui Christopher Nolan pentru ultima sa peliculă

Publicat: Joi, 28 Mai 2020 21:58 // Actualizat: Joi, 28 Mai 2020 22:05 // Sursa: romaniatv.net

În noul său film, intitulat Tenet, Christopher Nolan a filmat prăbuşirea reală a unui avion Boeing 747, după cum a afirmat acesta într-un interviu acordat Total Film.

Regizorul Christopher Nolan este gata să facă orice pentru a obţine o impresionantă scenă de acțiune în filmele sale. Pentru noul său thriller, Tenet, regizorul britanic a cumpărat un Boeing 747 real, numai pentru a-l prăbuși, după cum a dezvăluit acesta în interviul pentru Total Film.

"Ne-am dat seama că era mai eficient să cumperi un avion real și să-l folosim pentru secvență, decât să creăm un model sau să-l creăm digital", a declarat regizorul.

Iniţial s-a avut în vedere folosirea unei machete şi a unui model de avion la scară redusă, apoi folosirea de efecte speciale, însă în timp ce vizita o locaţie în California i-a venit ideea ca prăbuşirea avionului să fie una reală.

Mărturisirile lui Christopher Nolan sunt susţinute şi de actorul Robert Pattinson. "Nu am crezut niciodată că voi face o scenă în care explodează un 747 real! Îmi amintesc că, în timpul filmărilor mă întrebam: În câte filme se întâmplă asta?". Tenet se va lansa pe 17 iulie în SUA.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
avion prăbuşit Boeing 747 Christopher Nolan Tenet film
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
07 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H