Au rămas fără benzină şi au sunat la 112. Vezi ce au păţit cinci prieteni puşi pe glume

Trei persoane au fost amendate cu câte 500 de lei, iar alte două au primit avertisment după ce au rămas fără benzină pe un drum forestier şi au apelat serviciul de urgenţă 112 solicitând intervenţia jandarmilor sub pretextul că sunt turişti care s-au rătăcit.

10 iun. 2013, 15:46
Au rămas fără benzină şi au sunat la 112. Vezi ce au păţit cinci prieteni puşi pe glume

O patrulă de jandarmi care desfăşura activităţi de menţinere a ordinii publice în staţiunea Azuga a fost solicitată să intervină, în cursul zilei de duminică, în zona staţiei de captare a apei Predealul, pentru căutarea şi salvarea unui grup de turişti care au anunţat că s-au rătăcit, potrivit Agerpres.

În realitate, cei care au cerut ajutorul jandarmilor, respectiv patru bărbaţi, dintre care trei aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, şi o femeie, erau localnici a căror maşină a rămas fără carburant în timp ce se deplasau pe un drum forestier într-o zonă care nu le punea viaţa şi integritatea corporală în primejdie.

Trei dintre cele cinci persoane au fost amendate cu câte 500 de lei, iar celelalte două au primit avertisment pentru solicitarea intervenţiei organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol fără motiv întemeiat.