Au rămas interzişi când au văzut-o aşa. Cea mai vânată vedetă de către paparazzi, într-o bustieră minusculă la fitness

Daca in urma cu cativa ani nu auzise nimeni de ea, acum Daphne Joy este o prezenta constanta in tabloidele din Statele Unite. Relatia pe care a avut-o cu rapperul 50 Cent i-a crescut popularitatea. In prezent are un iubit tot din lumea muzicii - Jason Derulo. Insa nu numai iubitii au facut-o celebra: Daphne este constienta ca fizicul sau este principalul sau atu.

22 mai 2016, 15:34

Nu este o coincidenta ca Daphne arata atat de bine. Tanara a fost surprinsa in timp ce iesea de la un centru de cycling, acolo unde a pedalat pentru a fi in forma maxima. Imbracata in cel mai sexy costum de fitness posibil, Daphne a atras, cum era de asteptat, privirile curiosilor, dar si ale paparazzilor.

Felul in care arata Daphne nu poate fi gnorat. Originile sale filipineze si portoricane o fac sa arate intr-un mod deosebit.

Urmarita de un milion de admiratori pe Instagram, Daphne Joy posteaza adesea imagini de la sala de fitness sau de la plaja. Aparitiile sale in costum de baie sunt mai „vanate” decat cele ale fetelor Kardashian.

Sursa: www.mtv.ro