Au scos televizorul în stradă să vadă meciul şi au fost amendaţi VIDEO

Petrecere în stradă încheiată cu amenzi, la Galaţi. Dornici să vadă meciul împreună, la răcoare, mai mulţi oameni au scos televizorul în faţa blocului şi s-au pus pe băut şi mâncat seminţe. Petrecerea, însă, nu a durat mult. Poliţiştii locali au spart gaşca de cheflii, i-au amendat şi i-au pus şi să măture cojile de seminţe de pe jos.

05 iul. 2016, 07:58
Au scos televizorul în stradă să vadă meciul şi au fost amendaţi VIDEO

Tinerii din Galaţi s-au pregătit intens să vadă meciul. Şi-au cumpărat mai multe navete de bere, seminţe şi chiar au găsit o metodă să scoată televizorul în faţa blocului, ca să vadă meciul împreună.

„Aţi consumat şi băuturi alcoolice. Vă aduc la cunoştinţă, conform legii 61/1991 spune aşa: constituirea unui grup mai mare de trei persoane în scopul săvârşirii de acţiuni ilicite contrare ordinii şi liniştii publice se sancţionează cu amendă de la 500 la 1.500 de lei”, susţin oamenii legii.

Întrunirea, însă, s-a terminat când au apărut poliţiştii locali, care i-au pus pe bărbaţi să strângă totul şi să facă ordine.  Petrecăreţii au fost amendaţi cu 3.000 de lei.