Au sunat la POLIŢIE după ce au văzut o femeie LEGATĂ într-o maşină, dar ceea ce a urmat este INIMAGINABIL

Zeci de şoferi din America au sunat la poliţie după ce au văzut o femeie legată într-o maşină, însă autorităţile au fost uimite să descopere că este vorba doar despre o iluzie optică. Astfel, un producător de abţibilduri a reuşit să dea lovitura cu ideea sa inedită care atrage atenţia în trafic.

08 sept. 2013, 19:10

Un producător de abţibilduri pentru maşini din Texas a dat lovitura, după ce şi-a lipit pe camionul propriu una dintre creaţiile sale, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi „Sculpturi” UIMITOARE realizate din… zahăr GALERIE FOTO

Cu toate că la început ochiul poate fi păcălit, imaginea dând impresia unei femei răpite, ulterior oamenii şi-au dat seama că este vorba doar de o iluzie optică extrem de bine lucrată. Astfel, compania Hornet Signs, cea care a produs abţibildul, şi-a mărit considerabil vânzările, după ce oamenii au început să sune la poliţie crezând că este vorba despre o tânără în pericol.

Nu ne aşteptam la astfel de reacţii. A fost mai mult sau mai puţin ceva ce am pus acolo pentru a vedea dacă oamenii realizează ce se întâmplă sau nu„, a declarat Brad Kolb, patronul firmei respective.

Citeşte şi Iluzie optică incredibilă din…ciocolată VIDEO

Bărbatul a povestit că una dintre angajatele companiei a pozat pentru iluzia optică controversată. Compania are numeroase alte produse de acest tip, cu toate că cei care s-au lăsat păcăliţi nu au considerat că ideea este amuzantă.