Au trecut 4 ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Mesajul emoţionant transmis de Nuami Dinescu: „Să nu uităm”

Au trecut 4 ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Pe data de 19 martie 2018, vestea că prezentatorul TV s-a stins din viaţă a întristat o ţară întreagă. Avea doar 56 de ani, însă problemele cardiace pe care le avea, l-au răpus.

22 mart. 2022, 17:53
Au trecut 4 ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Mesajul emoţionant transmis de Nuami Dinescu: „Să nu uităm”
Au trecut 4 ani de la moartea lui Andrei Gheorghe

Au trecut 4 ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Una dintre actriţele care îl regretă enorm pe jurnalist este Nuami Dinescu. Aceasta a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care îi aduce un omagiu celebrului om de radio și televiziune. Alături de cuvintele emoţionante, actriţa a postat şi o declarație a lui Andrei Gheorghe, pe care a făcut-o la Festivalul de Film de la Cluj din 2017.

Citeşte şi: Noi detalii despre moartea lui Andrei Gheorghe: Nu a murit acasă, aşa cum se anunţase VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Au trecut 4 ani de la moartea lui Andrei Gheorghe

O să las și asta aici, să nu uitam ce a zis atunci Andrei, că mare dreptate a avut! Odihnește-te in pace, Andrei!’, a scris Nuami, alături de o imagine cu acesta și mesajul:

Andrei Gheorghe la TIFF 2017, dezbaterea ‘Film si politica’: „Eu nu ştiu dacă sunt de stânga sau de dreapta, dar sunt produsul unor ani dispăruţi şi dincolo de bunele mele intenţii sunt urmele părinţilor care m-au călcat în picioare, ai străbunicilor, ai bunicilor care şi-au lăsat pe mine urma pantofului şi care spune aşa: o ţară ca să fie ţară, în afară de limbă, trebuie să aibă două lucruri: educaţie gratuită şi sănătate gratuită’. Thx pentru toate adevarurile inconfortabile pe care le-ai zis de-a lungul vremii. Drum bun!„.

Ultimul mesaj trimis de Andrei Gheorghe înainte de a muri

Andrei Gheorghe nu a dat niciun semn celor apropiați că ar fi vrut să se retragă din spațiul public sau că ar fi simțit că i se apropia sfârșitul atât de devreme. El a comunicat aproape până în ultima clipă cu prietenii, iar una dintre confesoarele sale, a dezvăluit că i-a lăsat un mesaj telefonic cu puțin timp înainte de a muri.

Andrei Gheorghe ar fi ținut legătura cu o femeie, fostă elevă, care i-a rămas prietenă și confesoară. Acesteia, el i-a trimis un SMS cu puțin timp înainte să-și găsească sfârșitul. Femeia a dezvăluit mesajul textului în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

A sunat alaltăieri şi eram eu cu treabă, am vorbit repezit. Am sunat eu ieri şi a văzut apelul mai tarziu. Am găsit mesaj azi dimineaţă: «scuze, aku văzui, fusăi la film». Şi, de niște zeci de minute, îmi blingăne mess şi telefon şi whatsapp… că dacă e adevărat… Şi e adevărat. Andrei a fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut. Cu toată strădania lui de a nu lăsa să se vadă asta. Şi unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi poate avea cineva. Ştiu asta de 20 de ani”, a declarat prietena lui Andrei Gheorghe.