Au văzut MOARTEA CU OCHII. Vedetele din fotbal care au scăpat din ACCIDENTE GROAZNICE

Ceasul rău nu ocoleşte pe nimeni, dar un dram de noroc poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte. Este şi cazul mai multor vedete din fotbal, care au scăpat tefere din accidente rutiere groaznice.

04 oct. 2015, 06:19

Cea mai cunoscută victimă a unui astfel de incident este MIRCEA LUCESCU. În 2012, în Bucureşti, antrenorul lui Şahtior Doneţk se afla la volanul unui suv Kia Sorento, când a intenţionat să vireze la stânga pe Bulevardul Vasile Milea din Bucureşti, peste linia de tramvai. Luicescu urma să intre în Complexul Politehnica, unde îl aştepta Constantin Anghelache, dar maşina sa a fost lovită violent de un tramvai. Maşina antrenorului a acroşat o altă maşină care circula regulamentar şi s-a proptit apoi într-un stâlp. Lucescu s-a ales cu patru coaste fracturate, sânge în cavitatea toracică şi contuzie pulmonară.

GABI POPESCU, fostul fotbalist, nu a acroşat pe nimeni în trafic, dar a oferit un moment unic. În 2006, ieşit pe autostrada Bucureşti – Piteşti să-şi testeze noua achiziţie, un Ferrari 612 Scaglietti, fotbalistul a avut surpriza să-i ia bolidul foc şi să se facă scrum. Noroc că a ieşit nla timpm din maşină!

Cel mai teribil accident l-a avut ca protagonist pe ANTON DOBOŞ şi a avut loc în 2008. Întorcându-se într-o noapte de la Târgu Mureş, fostul internaţional s-a izbit violent de o autoutilitară parcată pe contrasens, chiar cu câteva sute de metri înaintea casei sale din Cluj. Doboş a intrat în comă, i s-a extirpat un hematom cerebral, iar medicii s-au arătat sceptici în privinţa şanselor de supravieţuire. După luni întregi în care câmpul său vizual era înceţoşat de perfuzii şi cearşafuri albe, fostul fotbalist şi-a revenit, dar suferă încă de pierderi de memorie.

IONEL DĂNCIULESCU s-a răsturnat cu maşina în râul Dâmboviţa, la podul Ciurel, în 2002. Atacantul a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi a carosabilului ud, s-a izbit de un parapet şi nu a putut controla autovehiculul, care s-a oprit în apă. Fotbalistul a ieşit din maşină pe geam, profitând de nivelul scăzut al apei. Accidentul s-a petrecut în 2002.

GIGI BECALI a fost şi el implicat într-un astfel de incident. Maybach-ul său a fost lovit în 2006 de un TIR. Accidentul a avut loc în cartierul bucureştean Pipera, când Gigi Becali se întorcea acasă după ce participase la o emisiune TV. A doua zi, latifundiarul s-a făcut de râs, deschizând uşa blocată a limuzinei de 650.000 de euro cu o rangă!

În 2004, DORIN SEMEGHIN, fotbalist la Dinamo, a intrat cu autoturismul în zidul Hotelului Erbaşu din Bucureşti. La ora 5:00, din cauza vitezei excesive, Semeghin, care era în stare de ebrietate şi conducea un Opel Tigra, a acroşat refugiul unei staţii de tramvai şi a fost proiectat în peretele hotelului respectiv. Fotbalistul, supranumit „Semeghin, spaima sticlelor de vin”, nu a suferit leziuni grave.

ANAMARIA PRODAN a susţinut că a fost implicată, în 2010, într-un accident incredibil. Ea şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, veneau de la Tihuţa. Sexy-impresara era la volan şi a adormit. Anamaria Prodan declara la vremea respectivă că maşina a intrat pe contrasens, s-a lovit de un parapet şi a zburat 350 de metri pe calea ferata: “Ne intorceam toti de la manastire de la Tihuta si stiu ca m-am trezit pe o linie de tren. Am atipit o fractiune de secunda, mai aveam 10 km pana sa ajung la Bistrita. Nu stiu nimic mai mult… Nu stiu cum s-a intamplat… Cred ca m-am nascut a doua oara… Am avut zile. Era ora 4 jumate dupa-amiza, soare frumos, toata lumea a adormit in masina!”

Nici ADRIAN MUTU n-a fost ferit de un astfel de eveniment. Pe 1 ianuarie 2001, Mutu şi Alexandra Dinu, fosta lui soţie, se întorceau de la munte, după Revelionul petrecut în Poiana Braşov. Maşina de teren condusă de atacant s-a răsturnat de trei ori, oprindu-se într- o râpă, după ce Mutu a evitat coliziunea cu un automobil intrat pe contrasens. Cei doi au scăpat doar cu leziuni uşoare.

SILVIU LUNG a fost implicat în 2014 într-un grav accident de circulaţie, la 30 de kilometri de Craiova, după ce a intrat pe contrasens şi a lovit un Renault în care se aflau 3 persoane, un bărbat de 42 de ani şi copiii acestuia de 15, respectiv 16 ani. O persoană a decedat, iar Lung şi cei doi adolescenţi, un băiat şi o tânără, au fost răniţi. Fostul portar al Craiovei s-a angajat într-o depăşire interzisă, a intrat pe contrasens într-o zonă cu serpentine, iar vizibilitatea redusă l-a împiedicat să vadă automobilul care venea din sens invers. LUng a fost trimis în judecată, dar dosarul nu s-a finalizat până acum.