Au vrut o amintire MEMORABILĂ, dar au ajuns pe mâna poliţiei îmbrăcaţi în COSTUMUL lui ADAM FOTO

Doi tineri din America au ajuns în arestul poliţiei după ce au vrut să se distreze pe plajă. Astfel, îmbrăcaţi doar în costumul lui Adam cei doi au vrut să facă baie în mare. Cu toate acestea, într-un moment de neatenţie, hainele lor au fost furate, ei ajungând pe mâna poliţiei dezbrăcaţi.

18 mai 2013, 10:22

Jasmine Kim Walton, de 21 de ani, şi Kyle Martin Schnoebelen, de 22 de ani, ambii din Virginia, au fost găsiţi de poliţişti pe plajă, în timp ce se plimbau dezbrăcaţi la ora trei dimineaţa, potrvit NY Daily Mail.

Citeşte şi Are 18 ani şi pare inocentă, dar ascunde o MINTE CRIMINALĂ: A uimit poliţiştii cu CRUZIMEA ei

Ei au fost arestaţi pentru nuditate publică, cu toate că întenţia lor a fost alta. Cuplul din Carolina de Sud a vrut o amintire memorabilă de la mare, aceea de a înota fără haine în miezul nopţii, dar au ajuns să treacă printr-un calvar, având ghinion.

Citeşte şi Ce a păţit un băiat de 14 ani care a vrut să facă SEX cu o PROSTITUATĂ FOTO

Astfel, în momentul în care au ieşit din apă, au descoperit că hainele lor nu mai existau, fiind furate de un trecător. La scurt timp, poliţiştii au ajuns pe paljă, găsindu-i pe tineri goi şi în stare de ebrietate, în special fata care a devenit agresivă.