Audi, maşina fiabilă şi sigură – cum să alegi modelul rulat perfect

Dacă ţi-ai propus să îţi schimbi maşina sau dacă eşti pe cale să-ţi achiziţionezi prima ta maşină, piaţa de maşini rulate va reprezenta cea mai bună plajă din care poţi alege marca şi modelul potrivit nevoilor şi preferinţelor tale.

03 oct. 2022, 13:22
Audi, maşina fiabilă şi sigură – cum să alegi modelul rulat perfect

Ce înseamnă o maşină rulată

Piaţa maşinilor second-hand este foarte ofertantă, zilnic specialiştii verificând şi testând pentru clienţi, un număr foarte mare de autoturisme. O maşină second-hand este maşina ale cărei roţi au rulat pe şosele. În funcţie de anul fabricaţiei, există rapoarte date publicităţii în care sunt întocmite categorii de maşini, raportat la vechime. Astfel, sunt maşini second-hand încadrate în categoriile 2-3 ani,  4-5 ani, 6-7 ani, 8-9 ani, precum şi 10-11 ani.

Evident, starea unei maşini şi fiabilitatea acesteia, consumul şi design-ul, sunt direct influenţate de parcursul acesteia, de modul în care a fost întreţinută, dar şi de dinamica aplicată prin condus, aici încadrându-se stilul de condus, pornirile şi frânările, calitatea şi caracteristica drumurilor, astfel că poţi descoperi maşini vechi foarte fiabile, precum şi modele noi care ridică multe probleme. În acest sens, echipele de specialişti de la Carvago vor efectua pentru tine cele mai riguroase şi corecte inspecţii tehnice, astfel încât tu să poţi beneficia de o maşină conformă dorinţelor şi aşteptărilor tale.

Mărcile anului  2022

Conform rapoartelor furnizate publicităţii, una dintre mărcile favorite în anul 2022, este Audi, încadrându-se într-o paletă amplă de categorii. Astfel, dacă vrei să îţi achiziţionezi un SUV sportiv, pe care să îl conduci atunci când pleci în călătorii lungi, Audi SQ8 va reprezenta o variantă foarte bună, având un motor puternic şi tracţiune integrată permanentă, alături de un interior confortabil şi plăcut. Audi SQ8 TFSI  este o combinaţie foarte practică între un autoturism sport şi un SUV încăpător, fiind un model care deţine toate dotările de ultimă generaţie.  Dacă vrei să îţi achiziţionezi o maşină destinată întregii familii, în care să călătoriţi în siguranţă, modelul Audi Q7 poate reprezenta o alternativă bună, o combinaţie perfectă între putere, confort şi design impresionant.

Pentru pasionaţii de maşini sport, Audi S5 este modelul cu forme unghiulare şi aliaje de înaltă rezistenţă,  care va permite o deplasare rapidă, confortabilă şi foarte sigură. Aspectul agresiv dă un plus de frumuseţe şi unicitate acestui model, astfel că va fi pe placul tinerilor care doresc să demareze extrem de rapid. Pentru traficul urban, Audi A1 se va dovedi a fi o alegere inspirată, tocmai datorită confortului pe care îl asigură şoferului, dar şi puterii motorului. Audi A7 reprezintă o actualizare adusă  vechiului model, în anul 2017, fiind încă în preferinţele celor care îşi doresc un motor puternic, un consum mic şi o maşină cu un design foarte plăcut. Autovehiculele Audi sunt concepute astfel încât să fie cele mai bune, să ţină pasul cu toate tendinţele de design, dar şi cu soluţiile tehnice de ultimă generaţie.

Audi-în top 2022

Audi este marca de maşini care se va bucura întotdeauna de aprecierea cunoscătorilor, tocmai datorită caracteristicilor pe care le deţine, de la cele legate de fiabilitate, până la design şi consum. În topul anului 2022, Audi îşi găseşte locul la diferite categorii. Astfel, în categoria maşinilor cu o vechime de 4-5 ani, se încadrează Audi Q2, iar Audi TT  şi Audi A1 sunt  preferate pentru categoria autovehiculelor cu o vechime de 8-9 ani.