Audieri eşuate în cazul Caracal. Mai mulţi martori au venit BEŢI

Noi audieri eșuate în cazul Caracal. În timp ce se făcea reconstituirea în cazul dispariţiei Luizei Melencu, la Poliția Caracal se audiau mai multi martori. Unii dintre ei au venit morţi de beţi, iar procurorii nu au aflat nimic de la ei, potrivit unor surse din anchetă citate de România TV. Între timp, familia Alexandrei Măceşanu a indicat anchetatorilor mai mulți apropiați de-ai lui Gheorghe Dincă, ce ar trebui luați la întrebări.

19 sept. 2019, 07:25
Audieri eşuate în cazul Caracal. Mai mulţi martori au venit BEŢI

Magistrații Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 octombrie.

Ipoteză şoc lansată de bunicul Luizei. Acesta susţine că fata ar fi fost luată de fiul lui Dincă VIDEO

Gheorghe Dincă a participat luni și marți la reconstituirea parţială a crimelor din cazul Caracal, au anunțat procurorii DIICOT.

„Activitățile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării și uciderii celor două victime, precum și modalitatea și mijloacele comiterii infracțiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleași două victime”, a precizat DIICOT, într-un comunicat de presă.