Audieri la Parchet, în cazul Ekeng. Rednic, Rotariu, Hanca şi Dănciulescu au fost chemaţi ca martori

Continuă audierile în cazul decesului lui Patrick Ekeng. Dănciulescu, Rotariu, Rednic şi Hanca au fost chemaţi luni la Parchet în calitate de martori.

16 mai 2016, 07:51
Audieri la Parchet, în cazul Ekeng. Rednic, Rotariu, Hanca şi Dănciulescu au fost chemaţi ca martori

Directorul sportiv al Dinamo, Ionel Dănciulescu, antrenorul Mircea Rednic și fotbaliștii Dorin Rotariu și Sergiu Hanca au fost audiați în calitate de martori, la Parchetul Tribunalului București, în dosarul privind moartea sportivului Patrick Ekeng.

Ekeng nu a avut niciodată probleme de sănătate era un om cu zâmbetul pe buze. Noi trebuia să ne odihnim acum pentru că mâine e meci. Sunt medici care să interpreteze rezultatele analizelor„, a declarat Sergiu Hanca înainte de audieri.

Ionel Dănciulescu a refuzat să facă orice fel de declarații la intrarea în serdiul Parchetului Tribunalului București.

Citeşte şi Dorin Rotariu are coşmaruri după moartea lui Ekeng. Clubul Dinamo i-a angajat psiholog

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti este în lucru un dosar penal în care s-a început urmărirea penală pentru ucidere din culpă în cazul morții fotbalistului Ekeng.

Camerunezul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit după ce a suferit un şoc cardiogen şi s-a prăbuşit pe teren în minutul 69 al partidei Dinamo – Viitorul, scor 3-3, la doar şapte minute după ce intrase pe teren. Medicii au încercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 80 de minute, fără succes însă.

Rezultatele Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) după disecţia făcută pe inima fotbalistului Patrick Ekeng arată că organul suferea de mai multe afecţiuni patologice, însă rezultatele toxicologie se vor afla abia peste două săptămâni.