Augustin Lazăr pierde procesul împotriva lui Tudorel Toader

Publicat: Miercuri, 06 Noiembrie 2019 17:33 // Actualizat: Miercuri, 06 Noiembrie 2019 17:33 // Sursa: romaniatv.net

Curtea de Apel (CA) Alba Iulia a respins ca inadmisibilă acţiunea prin care fostul procuror general Augustin Lazăr solicita daune morale de 1 leu şi scuze publice de la fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader. Augustin Lazăr poate face recurs.

Foto: RomaniaTV.net

Instanţa a admis excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâţii Ministerul Justiţiei şi ministrul justiţiei şi, în consecinţă, a respins ca inadmisibilă acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Augustin Lazăr în contradictoriu cu pârâţii Ministerul Justiţiei şi Ministrul Justiţiei, potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Informare şi Relaţii Publice.

Hotărârea CA Alba Iulia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Augustin Lazăr a formulat, în aprilie, la CA Alba Iulia, în contradictoriu cu Ministerul Justiţiei şi Tudorel Toader, ministru de resort la vremea respectivă, o acţiune în anulare a Raportului privind revocarea sa din funcţie şi a actelor care au stat la baza acestuia. Prin cererea de chemare în judecată, Lazăr solicită, de asemenea, obligarea Ministerului Justiţiei la plata unor daune morale în sumă de 1 leu şi publicarea pe site-ul Ministerului a unui comunicat având ca obiect scuze publice pentru prejudiciul moral adus prin emiterea raportului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Augustin Lazăr proces Augustin Lazar Tudorel Toader Tudorel Toader
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H