Augustin Viziru nu-şi mai simte deloc degetele de la mâna mutilată în show-ul FERMA VEDETELOR

Atunci când au bătut palma cu PRO TV, pentru a participa la "Dansez pentru tine" sau "Ferma vedetelor", Monica Davidescu şi Augustin Viziru nu şi-au imaginat că vor pleca de acolo mutilaţi pe viaţă. Deşi timpul s-a scurs, ei nu sunt "reparaţi" complet şi se chinuiesc, cum pot, să-şi facă meseriile care le aduc bani în casă.

26 feb. 2016, 14:47
Augustin Viziru nu-şi mai simte deloc degetele de la mâna mutilată în show-ul FERMA VEDETELOR

Parcă mai ieri era plin de sânge, după ce şi-a secţionat trei tendoane de la degetul mare al mâinii stângi, scrie click.ro. Tabloul de coşmar a avut loc în finala de la „Ferma vedetelor” (PRO TV), pe 31 mai 2015, la proba de tăiat lemne. Iată că la 9 luni distanţă, veştile despre Augustin Viziru nu sunt tocmai îmbucurătoare.

Citeşte şi Augustin Viziru şi-a scos bandajul. Vezi ÎN CE HAL ARATĂ MÂNA ACTORULUI după ce s-a tăiat cu toporul VIDEO

Actorul, care s-a tăiat atunci până la os, a stat patru ore în operaţie, a purtat atele timp de o lună, după care a făcut permanent recuperare medicală. Degeaba, membrul superior nu va mai fi niciodată aşa cum a fost înainte de accident, aşa cum susţine însuşi ghinionistul Viziru. „Mâna este în condiţii OK, o folosesc la capacitate maximă, numai că degetele au rămas amorţite, nervii au fost afectaţi şi două degete nu le mai simt şi nu cred că o să le mai simt vreodată. Nervii au fost secţionaţi complet, din păcate cam ăsta este adevărul, nu cred că o să mai reuşesc să-mi mai simt degetul mare şi arătătorul”, a declarat Augustin Viziru (35 de ani).

Chiar şi aşa, actorul nu renunţă la marile lui pasiuni, care, de altfel, sunt şi surse de venit pentru el: pokerul şi biliardul de performanţă. Chiar zilele acestea, Augustin se află din nou în Italia, la Treviso, acolo unde, în perioada 25-27 februarie, are loc competiţia „Dynamic Billiard Italian Open”, cu premii totale în valoare de 34.000 de euro.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR 2016. Ce vedete ar putea participa în noul sezon

Şi, de parcă nu ar fi fost de ajuns că participă cu cele două degete amorţite, Augustin a mai făcut o boroboaţă înainte de concurs. „Fratele meu şi-a prins mâna rănită în uşă, asta e, sper să nu se resimtă acolo, în Italia”, a declarat Lucian Viziru.