AUR, acuzaţii dure: „Oare a cumpărat deja Cîțu primarii PSD cu banii din programul Anghel Saligny și ne îndreptăm spre o nouă alianță – USL 2?”

AUR aruncă săgeţi către liderii PSD care au lipsit seara trecută de la şedinţa conducerii Parlamentului la care urma să se stabilească calendarul moţiunii de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR.

04 sept. 2021, 10:25
AUR, acuzaţii dure: „Oare a cumpărat deja Cîțu primarii PSD cu banii din programul Anghel Saligny și ne îndreptăm spre o nouă alianță – USL 2?”

AUR îi acuză pe liderii PSD, membri în birourile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului, că „au chiulit” de la şedinţa Birourilor Politice Reunite ale Parlamentului în care se discuta calendarul moţiunii de cenzură depuse de USR PLUS – AUR.

În opinia liderilor AUR, „acest lucru vorbește de la sine despre cât de „dornic” și de „grăbit” este PSD să cadă guvernul” şi se întreabă dacă „a cumpărat deja Cîțu primarii PSD cu banii din programul „Anghel Saligny” și ne îndreptăm spre o nouă alianță – USL 2”.

„Deși regulamentul Camerei Deputaților și Senatului prevede că moțiunea de cenzură trebuie prezentată birourilor permanente în ACEEAȘI zi în care este depusă, ieri nu s-a întâmplat așa, din lipsă de cvorum.
Patru membri ai Biroului Permanent al PSD – Sorin Grindeanu, Robert Cazanciuc, Gabriela Firea și Marius Budăi au chiulit de la ședință, iar aceasta a trebuit amânată pentru azi, la ora 11.00. Acest lucru vorbește de la sine despre cât de „dornic” și de „grăbit” este PSD să cadă guvernul!
Oare a cumpărat deja Cîțu primarii PSD cu banii din programul „Anghel Saligny” și ne îndreptăm spre o nouă alianță – USL 2?”, este mesajul postat de AUR, pe Facebook.

Citeşte şi: Conducerea Parlamentului se reuneşte pentru a stabili calendarul moţiunii de cenzură USR PLUS – AUR

Moţiunea de cenzură „Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi!”, semnată de 122 de parlamentari, a fost depusă vineri la Senat şi Camera Deputaţilor.

„Fiţi de partea românilor, nu de partea infractorilor, a politrucilor şi a „băieţilor deştepţi”! Votaţi pentru demiterea guvernului Cîţu!”, este îndemnul adresat în textul moţiunii parlamentarilor.

„În măsura în care moţiunea nu va trece, Cabinetul Cîţu merge mai departe, iar noi mergem în opoziţie”, a afirmat Dan Barna.

Conducerea Senatului şi Camerei Deputaţilor a fost convocată şi vineri, la ora 23.00, în sistem on-line, imediat după depunerea de către AUR şi USR PLUS a moţiunii de cenzură. Şedinţa s-a încheiat fără niciun rezultat pentru că nu a fost cvorum.