AUR i-a propus lui Mugur Isărescu să fie candidatul partidului la alegerile prezidențiale! Cum l-a alungat Guvernatorul BNR pe George Simion din discuție, după ce a auzit propunerea!

AUR vrea cu orice preț să pună mâna pe scaunul de la Cotroceni! Surse politice afirmă că partidul condus de George Simion l-a ”curtat” prin intermediul unor persoane pe guvernatorul Mugur Isărescu pentru o eventuală candidatură din partea AUR la alegerile prezidențiale din 2024.

03 oct. 2023, 09:23
AUR i-a propus lui Mugur Isărescu să fie candidatul partidului la alegerile prezidențiale! Cum l-a alungat Guvernatorul BNR pe George Simion din discuție, după ce a auzit propunerea!
AUR i-a propus lui Mugur Isărescu să fie candidatul partidului la alegerile prezidențiale!

AUR i-a propus lui Mugur Isărescu să fie candidatul partidului la alegerile prezidențiale! George Simion susține că nu poate confirma sau infirma această informație, însă aceleași surse politice afirmă că Mugur Isărescu l-a alungat pe liderul AUR în momentul în care i-a făcut această propunere.

Citește și George Simion contraatacă în scandalul de la festivalul Micul de Aur: „Tehnicile de manipulare ale propagandei Rezist nu stau în picioare, nu a existat nicio agresiune”

AUR i-a propus lui Mugur Isărescu să fie candidatul partidului la alegerile prezidențiale!

”Nu pot să confirm sau să infirm această informație. AUR va veni cu acel candidat pe care românii îl doresc președinte și vă asigur că al nostru candidat va câștiga în disputa din turul 2 cu candidatul PSD/Marcel Ciolacu pe care îl susține și g4media conform politicii sale editoriale”, a declarat George Simion, potrivit G4Media.ro.

La scurt timp, liderul AUR a intrat în Live pe pagina sa Facebook unde le-a dezvăluit susținătorilor săi că a fost întrebat de jurnaliști dacă Mugur Isărescu va fi candidatul AUR la prezidențiale, însă nici în această intervenție nu a clarificat informația.

”Sunt foarte foarte speriați de cine o să fie candidatul și au ordin (…) Dacă nu va fi o mobilizare masivă la vot în 2024, Marcel Ciolacu va fi viitorul președinte al României. Dacă nu se va întâmpla lucrul ăsta o să ne conducă PSD-ul încă 12 ani de acum înainte”, a spus liderul AUR pe Facebook.

În aceste momente, președintele AUR, George Simion, susține că pentru alegerile prezidențiale de anul viitor, partidul său are zece variante, însă nu a vrut să spună dacă și el se află pe lista acestora .

Cu toate acestea, liderul AUR a menționat numele lui Claudiu Tarziu, Cristian Terheş, Gheorghe Piperea, iar din afara partidului, Ioan Aurel Pop, Mircea Diaconu, Andrei Marga.

De asemenea, George Simion a ținut să precizeze că alegerea candidatului AUR la prezidenţiale, care va fi anunţat după alegerile europarlamentare, depinde în mare parte de profilul contracandidaţilor.

Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, are în vârstă de 74 de ani și se află la conducerea instituției încă din anul 1990, iar mandatul său va expira în octombrie 2024.

Citește și Remus Pricopie, atac la George Simion: Un politician de factură legionară. Susținători ai AUR au distribuit pliante, la SNSPA, îi îndeamnă pe tineri să renunțe la studiile universitare și să se înscrie în partid