Aura Urziceanu şi Ionuţ Dolănescu şi-au asigurat vocea pe bani grei. Cine şi-a asigurat FUNDUL FOTO

Vocea sau înfăţişarea sunt pentru multe vedete de la noi principala sursă de venit, iar dacă acestea se "pierd", cariera lor se poate sfârşi. La fel au gândit şi Aura Urziceanu şi Ionuţ Dolănescu, care şi-au asigurat vocile pentru sume frumuşele. Şi Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan Bănică Junior a luat o decizie asemănătoare. Ea şi-a asigurat posteriorul. 

02 feb. 2015, 13:35

Aura Urziceanu se poate lăuda cu o voce senzaţională, care a fermecat de-a lungul timpului zeci de mii de oameni, informează România TV. Tocmai de aceea, artista şi-a asigurat-o pentru suma fabuloasă de 1 milion de dolari. Astfel, ea este cântăreaţa cu cea mai scumpă voce din România.

Citeşte şi Ce a răspuns Lavinia la întrebarea „Ce ai face dacă ai primi o PALMĂ de la Ştefan?”

Ionuţ Dolănescu are şi el vocea asigurată, dar pentru o sumă mult mai mică. 100.000 de dolari va primi fiul regretatului Ion Dolănescu în caz că îşi va pierde vocea, doar jumătate din cât şi-ar fi dorit.

Citeşte şi Maria Ciobanu în ipostaze inedite, la plajă în Florida VIDEO

O altă vedetă care s-a pus la adăpost este Lavinia Pârva. Actuala iubită a lui Ştefan Bănică Junior şi-a asigurat posteriorul pentru 50.000 de dolari, în urmă cu câţiva ani.