Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, are mari probleme cu banii. Cum vrea văduvul îndrăgitei cântăreţe să se pună pe picioare

Aurel Pădureanu, soţul iubitei interprete de muzică populară Cornelia Catanga, are mari probleme financiare de când interpreta a plecat dintre noi.

31 iul. 2021, 19:53
Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, are mari probleme cu banii. Cum vrea văduvul îndrăgitei cântăreţe să se pună pe picioare

Soţul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, a mărturisit îndurerat că face mari eforturi pentru a-şi păstra optimismul şi a nu se lăsa copleşit de probleme, dar greutăţile financiare îl afectează foarte tare.

Interpretul a povestit pentru Antena Stars că face eforturi pentru a duce un trai decent, dar îi este din ce în ce mai greu, de când Cornelia Catanga a murit şi chiar a fost nevoit de mai multe ori să apeleze la ajutorul apropiaţilor. Aurel Pădureanu a mai dezvăluit că îi este în continuare foarte greu să se împace cu decesul iubitei sale soţii, iar greutăţile prin care trece nu îi fac deloc viaţa mai uşoară.

Artistul, care în această perioadă s-a mutat în casa de la Buzoieni, spune că a mai întâmpinat şi probleme cu curentul electric, deşi, cu mari eforturi, este la zi cu plata facturilor. Astfel, numeroasele pene de curent au făcut să i se strice mâncarea în frigider şi Aurel Pădureanu se teme că, dacă lucrurile vor continua la fel, aparatele s-ar putea defecta iremediabil.

Aurel Pădureanu vrea să organizeze un festival care să poarte numele Corneliei Catanga

„Absolut, în permanență. Ieri s-a oprit la 23.00 până la 04.00 dimineața. Astăzi la fel. Au dat drumul la curent dimineață și s-a oprit iar. Mi se strică aparatele. Se strică frigiderele, televizoarele. Nu se poate! Sunt cu plata la zi, am plătit tot, asta se întâmplă în tot blocul, nu numai la mine.”, a spus Aurel Pădureanu pentru sursa citată.

De asemenea, soțul regretatei artise a spus că luptă pentru a-i oferi un trai bun lui Alexandru, fiul său, și încearcă să aibă o viață cât de cât decentă, mai ales pentru Cornelia care nu și-ar fi dorit să-i vadă pe doi dintre cei mai importanți oameni din viața sa copleșiti de probleme.

Aurel Pădureanu a mai explicat că are un plan pentru a duce o viață cât de cât decentă, astfel că și-ar dori să organizeze un festival în memoria Corneliei Catanga, căci oamenii ar plăti bilet și el ar avea de câștigat de pe urma unui astfel de eveniment.

„Am pierdut casa la bancă, stau cu chirie, nu m-a ajutat nimeni, absolut nimeni. Asta este, stau cu chirie și mă mut dintr-o casă în alta. Mai merg la cântări, dar multe s-au amânat pentru la anul. Lupt să fiu sănătos, ca să-mi ajut familia și să fiu alături de Alexandru. Asta a fost și dorința Corneliei, nu ar fi vrut să ne vadă pe noi distruși. Dorința mea supremă este să organizez un festival, Cornelia Catanga, pentru că atâta lume care trenbuia să vină la moartea ei, să vină la acest spectacol. Cu bilete, ca să pot să stau civilizat și să-mi duc bătrânețea liniștit.”, a mai adăugat Aurel Pădureanu.

Citeşte şi: Laurenţiu Reghecampf este hotărât să divorteze de Anamaria Prodan. Ce ultimatum i-a dat antrenorul impresarei


loading...
Partenerii noștri