Aurelian Bădulescu, o nouă ieşire scandaloasă. Viceprimarul Capitalei A JIGNIT o consilieră USR

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, i-a transmis, joi, în şedinţa Consiliului General, unei consiliere din partea USR, că-i este "scârbă" să o audă vorbind. Oficialul PMB i-a mai spus că este "femeie cu burta la gură" care ar trebui să stea acasă şi să se pregătească de naştere.

14 nov. 2019, 14:19
Aurelian Bădulescu, o nouă ieşire scandaloasă. Viceprimarul Capitalei A JIGNIT o consilieră USR

Aurelian Bădulescu a jignit-o grav pe Ana Ciceală. 

„Eu nu am de gând să răspund aberaţiilor doamnei Ciceală, care mai este şi prietenă cu doamna Roxana Wring, turnătoarea. Îi răspund doar domnului Ţugui (Matei Ţugui, consilier USR), care mai are o şansă dacă nu se ia după gâştele astea. (…) Doamna Ciceală, mi-e scârbă să te aud vorbind! Te rog eu frumos, lasă-mă în pace! Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură. Du-te şi pregăteşte-te de naşterea copilului, nu mai vorbi tâmpenii”, a spus Aurelian Bădulescu în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

„Eu, în calitate de consilier general, am dreptul la cuvânt, conform legii. Referitor la aceste comentarii, nu mă cobor la nivelul dumneavoastră”, a răspuns Ana Ciceală.

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei: „Nu merg cu bicicleta pentru că nu vreau să fac bătături la c.. şi să put”

Aurelian Bădulescu nu este la prima ieşire de acest fel. În iunie 2018, la finalul unei şedinţe, s-a ridicat şi a început să strige la consilierii USR care au votat împotriva proiectului, numindu-i de mai multe ori „javre”, „fraieri”, „bulangii” şi „animale”. De asemenea, l-a numit „măscărici” pe consilierul PNL Ciprian Ciucu.