Aurică Ţicleanu este în doliu. Sâmbătă şi-a pierdut soţia, cu care are doi copii

Fostul mare internațional Aurel Țicleanu (56 de ani) trece prin momente cumplite. Actualul șef al Departamentului de Scouting din cadrul Federației Române de Fotbal a făcut un anunț cutremurător pe un site de socializare: sâmbătă și-a pierdut soția, cu care are doi copii.

19 dec. 2015, 13:52
Aurică Ţicleanu este în doliu. Sâmbătă şi-a pierdut soţia, cu care are doi copii

„Anunț cu profundă durere stingerea din viață a celei care a fost Olivia Țicleanu. Îi voi fi mereu recunoscător pentru faptul că mi-a dăruit doi copii absolut minunați, alături de care mă simt mândru și fericit. Bunul Dumnezeu s-o odihneasca în pace!”, a scris Ţicleanu pe Facebook. 

Olivia e prima soție a lui Aurică. Aveau doi copii. Femeia, care a studiat Electrotehnica la Craiova, lucra la Interagro. Țicleanu s-a recăsătorit și mai are un copil.

Țicleanu, 42 de selecții, două goluri pentru România, cu care a fost prezent la Euro 1984, a fost unul dintre cei mai talentați mijlocași români (337 de meciuri în Divizia A, 21 de goluri). Două titluri cu Universitatea Craiova (198o, 1981), semifinalist în Cupa UEFA (1983), Țicleanu a mai jucat la Sportul și în Cipru, la Olympiakos Nicosia.