AUSTRALIAN OPEN 2019. Novak Djokovic s-a calificat în semifinale în doar 49 de minute. Nishikori i-a luat doar două game-uri

AUSTRALIAN OPEN 2019. Novak Djokovic a acces în doar 49 de minute în careul de aşi de la Internaţionalele de Tenis ale Australiei, beneficiind de abandonul lui Kei Nishikori, într-un moment în care âsrbul conducea cu 6-1, 4-1.

23 ian. 2019, 09:39
AUSTRALIAN OPEN 2019. Novak Djokovic s-a calificat în semifinale în doar 49 de minute. Nishikori i-a luat doar două game-uri

AUSTRALIAN OPEN 2019. Djokovic – Nishikori, ultima partidă a zilei de miercuri de la Asutralian Open, a durat doar 49 de minute, japonezul retrăgându-se din cauza unei accidentări. S-a definitiva astle tabloul semifinalelor, la masculin meciurile fiind Novak Djokovic – Lucas Pouille şi Rafael Nadal – Stefanos Tsitsipas, în timp ce semifinalele feminine sunt Karolina Pliskova – Naomi Osaka şi Petra Kvtova – Danielle Collins.

Citeşte şi Simona Halep, locul 3 în lume după ce a fost depăşită şi de Naomi Osaka. Cât mai poate coborî Simona

Imediat după meci, Djokovic a spus: „Sper ca Nishikori să îşi revină repede. Sper că nu e nimic serios şi va reveni repede pe teren. Îmi pare rău pentru public că nu a avut posibilitatea să vadă un meci întreg, dar le mulţumesc celor care ne-au privit„. Kei Nishikori (29 ani) s-a retras pentru a 18-a oară în carieră în timpul unui meci din circuitul ATP, pentru a cincea oară la un turneu de Grand Slam şi prima oară în carieră.

După victoria de miercuri, Novak Djokovic a devenit al doilea jucător din era Open, după Roger Federer, care s-a calificat de cel puţin şapte ori în semifinalele tuturor celor patru turnee de Grand Slam: Australian Open – 7, Roland Garros – 8, Wimbledon – 8, US Open – 11.