AUSTRALIAN OPEN 2019. Simona Halep, la conferinţa de presă: Am resimţit presiune, dar a fost cel mai bun meci al meu din ultima vreme

AUSTRALIAN OPEN 2019. Simona Halep s-a calificat în turul doi la Melbourne, după 6-7, 6-4, 6-2 cu Kaia Kanepi, din Estonia. Este prima victorie a lui Halep după luna august, când s-a impus în semifinale la Cincinnatti.

15 ian. 2019, 15:01
AUSTRALIAN OPEN 2019. Simona Halep, la conferinţa de presă: Am resimţit presiune, dar a fost cel mai bun meci al meu din ultima vreme

AUSTRALIAN OPEN 2019. „A fost o tragere la sorți dificilă pentru mine, iar victoria este extrem de importantă pentru am venit nu foarte încrezătoare la acest turneu. Nu mai câștigasem un meci de la Cincinnati. Primul tur la un Grand Slam nu este niciodată ușor, iar eu pierdusem cu ea la US Open, așa că am resimțit puțină presiune.

SIMONA HALEP SOFIA KENIN EUROSPORT LIVE STREAM ONLINE VIDEO AUSTRALIAN OPEN 2019

Mi-am spus că nu am nimic de pierdut, știam că lovește foarte puternic și că voi avea nevoie de timp că să preiau conducerea meciului, așa că nu am renunțat nicio clipă. A fost important să nu renunț și cred că de asta am câștigat”, a spus Simona Halep în cadrul conferinței de presă.

Citeşte şi AUSTRALIAN OPEN 2019. Mesajul transmis de Darren Cahill în timpul meciului Simona Halep-Kaia Kanepi

Mi-am spus că nu trebuie să renunț și cred că de asta am jucat fiecare minge. A fost cel mai bun meci al meu din ultima vreme, nu am făcut cadou nicio minge. Cred că am făcut un progres din acest punct de vedere. Sunt fericită că am câștigat și atâta tot. Nu contează altceva pentru că nu sunt la cel mai bun nivel în momentul de față și nu îmi doresc decât să îmi îmbunătățesc jocul„, a mai spus Simona Halep.

În turul al doilea, Halep o va întâlni pe americanca de origine rusă Sofia Kenin, numărul 37 mondial.