AUSTRALIAN OPEN 2019. Simona Halep-Serena Williams, printre cele mai dezechilibrate meciuri la pariuri. Ce şanse i se oferă Simonei

AUSTRALIAN OPEN 2019. Simona Halep este principală favorită la Australian Open, dar este cotată cu şansa a doua în meciul cu Serena Wiliams. În funcţie de casa de pariuri, în medie, cota la victorie a Serenei este de doar 1.40, în timp ce Halep a primit o cotă de 3.

21 ian. 2019, 07:03
AUSTRALIAN OPEN 2019. Simona Halep-Serena Williams, printre cele mai dezechilibrate meciuri la pariuri. Ce şanse i se oferă Simonei

AUSTRALIAN OPEN 2019. „Cel mai mare avantaj al Simonei contra Serenei e legat de programul avut până acum. Williams nu a avut încă o adversară pe măsură, iar acest lucru poate fi o capcană. De partea cealaltă, Simona nu putea cere o mai bună pregătire pentru acest meci. A avut două dispute grele, pe care le-a depăşit şi a căpătat multă încredere, pentru ca apoi să o învingă fără drept de apel pe Venus„, este caracterizarea făcută de ESPN partidei Simona Halep – Serena Williams, din optimile de finală de la Australian Open 2019.

Vezi şi SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS AUSTRALIAN OPEN 2019 LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT

La Casa Pariurilor, o victorie a lui Halep este cotată cu 3,40, în timp ce pentru succesul Serenei se oferă 1,47. Winmasters îi dă lui Halep o şansă de 3,25, iar un pariu pe victoria Serenei are cotă 1,35. Cotă apropiată la agenţiile Winner, unde Halep are 3,20, iar Serena Williams 1,45, în timp ce la eFortuna cotele sunt 3,05 pentru Halep şi 1,42 pentru Serena Willams. Mozzart este printre singurele case care îi oferă lui Halep cotă sub 3, mai exact 2,70, în timp ce Serena are o cotă de 1,40.

Partida Simona Halep – Serena Williams este al doilea cel mai dezechilibrat meci din optimile feminine de la Australian Open, după meciul Angelique Kerber – Danielle Collins, unde nemţoaica avea cotă 1,20 dar a pierdut în cele din urmă în faţa americancei. Meciul Halep-Serena Williams se joacă luni dimineaţă, de la ora 10.10.