AUSTRALIAN OPEN. Andy Murray, declaraţie uluitoare la adresa lui Rafael Nadal

AUSTRALIAN OPEN. Andy Murray a postat pe Twitter un mesaj ironic după ce rivalul său spaniol Rafael Nadal l-a învins chinuit pe americanul Tim Smyczek, în turul II al Internaţionalelor de Tenis ale Australiei.

22 ian. 2015, 14:37
AUSTRALIAN OPEN. Andy Murray, declaraţie uluitoare la adresa lui Rafael Nadal

AUSTRALIAN OPEN. Rafael Nadal, al treilea favorit, s-a calificat cu mari emoţii miercuri, în turul III, după ce a dispus în cinci seturi de americanul Tim Smyczek, 6-2, 3-6, 6-7 (2/7), 6-3, 7-5. Într-un meci care a durat 4 ore şi 14 minute, Nadal a acuzat vizibil probleme fizice şi a comis un număr neobişnuit de greşeli directe (53) contra unui adversar clasat pe locul 112 în ierarhia WTA.

Citeşte şi SIMONA HALEP joacă VINERI în turul III la AUSTRALIAN OPEN. Vezi PROGRAMUL ROMÂNILOR

Dacă multe voci au lăudat determinarea arătată de Nadal, în schimb Murray a venit cu un mesaj ironic. Britanicul, favorit nr. 6, şi el calificat în turul III, nu a uitat criticile aduse anul trecut, când se confrunta cu probleme fizice.

Scoţianul a scris pe Twitter: „Când aveam crampe şi am câştigat la US Open anul trecut, eram un plângăcios, un inadaptat care avea nevoie să meargă la psihiatru, un prefăcut. Ciudat…„.