AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep şi Irina Begu joacă DUMINICĂ în OPTIMI. Vezi PROGRAMUL

AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep si Irina Begu, cele doua romance calificate in optimile de finala de la Australian Open, vor juca duminica dimineata, la ore ce vor fi stabilite ulterior. Eurosport tramsmite în direct meciurile de la Australian Open.

23 ian. 2015, 06:42
AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep şi Irina Begu joacă DUMINICĂ în OPTIMI. Vezi PROGRAMUL

AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o, vineri, in doua seturi, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, scor 6-4, 7-5. In optimile de finala, Simona Halep o va intalni pe Yanina Wickmayer (locul 80 WTA). Simona Halep şi-a asigurat 240 de puncte în clasamentul WTA şi 175.000 de dolari australieni, aproximativ 125.000 de euro.

Simona Halep – Bethanie Mattek-Sands 6-4, 7-5 şi calificare în optimile Australian Open

AUSTRALIAN OPEN. Irina Begu s-a calificat, in premiera, in optimile de finala ale turneului de la Australian Open dupa ce a invins-o pe nemtoaica Carina Witthoeft, scor 6-4, 6-4. Irina Begu şi-a asigurat 240 de puncte în clasamentul WTA şi 175.000 de dolari australieni, aproximativ 125.000 de euro.

AUSTRALIAN OPEN: Iringa Begu, calificare surpriză în optimile Australian Open

Irina Begu va juca si sambata, de la ora 2:00, in meciul de dublu, alaturi de Lara Arruabarrena, impotriva lui Jie Zheng si Jung-Jan Chan, in turul doi al probei de dublu feminin de la AUSTRALIAN OPEN.