Autobuz prăbuşit în gol de pe un pod de 50 de metri. Cel puţin 13 morţi. Şoferul a fost lovit de o femeie VIDEO

Autobuzul a căzut în gol 50 de metri de pe un pod aflat pe Yangtze, în orașul Chongqing. Cel puțin 13 oameni au murit în urma incidentului, iar doi sunt dați dispăruți.

02 nov. 2018, 10:14
Autobuz prăbuşit în gol de pe un pod de 50 de metri. Cel puţin 13 morţi. Şoferul a fost lovit de o femeie VIDEO

Relatările inițiale dădeau de înțeles că autobuzul a încercat să evite un vehicul, însă imaginile de la bordul vehiculului arată că șoferul a fost lovit de o femeie pe care şoferul a lovit-o la rândul lui.

Astfel, autobuzul a ajuns pe sensul opus și a plonjat în râu. În imaginile video se vede cum pasagerii sunt speriaţi şi ţipă de frică.

În cadrul unei anchete referitoare la acest accident s-a aflat că femeia care a lovit șoferul era supărată pentru că autobuzul nu oprise la stația la care ea trebuia să coboare.

În urma acestui incident a fost lansată o operaţiune de salvare a victimelor accidentului. Zeci de bărci de salvare şi echipaje de pompieri au fost trimise pentru salvarea victimelor.

Imediat după ce autobuzul a ajuns în apa râului, o operațiune de salvare uriașă a fost lansată. La fața locului au fost trimise zeci de bărci de salvare și echipaje de pompieri pentru a scoate victimele din apă.