Autocar în flăcări în tunelul spre Salina Ocnele Mari

Panică la salina Ocnele Mari. Un autocar a luat foc în mijlocul tunelului de acces în subteran. Din fericire nu există victime. Acesta transportase trei muncitori în subteran şi se întorcea la suprafaţă.

07 iun. 2017, 11:43
Autocar în flăcări în tunelul spre Salina Ocnele Mari

Un autocar a luat foc, miercuri dimineaţă, la mijlocului tunelului în Salina Ocnele Mari. Din fericire nu există victime, singurul care se afla în autocarul cu o capacitate de 24 de persoane, era doar şoferul care a reuşit să se salveze din calea flăcărilor. Acesta transportase trei muncitori în subteran şi se întorcea la suprafaţă.

Potrivit voceavalcii.ro, la aproximativ un kilometru de intrarea în salina, autocarul a luat foc. Turiştii nu au fost în pericol, deoarece la momentul producerii incidentului, nu era program de vizitare.

„Până la sosirea forţelor de intervenţie şi stingerea incendiului, au ars materialele combustibile ale autocarului. Autocarul era de 24 de locuri și în momentul întoarcerii dintr-o galerie, aproximativ la jumătatea tunelului de acces (la circa 1 km de ieșire), a luat foc. În momentul incendiului, în acesta se afla șoferul, care s-a autoevacuat. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza izolării necorespunzătoare a conductorilor”, se arată în comunicatul ISU Vâlcea.