Autocar plin cu copii, blocat în apropiere de Semenic. Jandarmii montani au intervenit de urgenţă

Un autocar plin cu copii a rămas blocat în apropiere de staţiunea Semenic. Grupul a fost observat de către jandarmii montani în timp ce patrulau prin zonă. Aceştia i-au ajutat pe cei 42 de copii aflaţi în autocar să ajungă în siguranţă în staţiunea Semenic, acolo unde aveau rezervată cazarea.

14 ian. 2017, 12:05
Autocar plin cu copii, blocat în apropiere de Semenic. Jandarmii montani au intervenit de urgenţă

Jandarmii Montani din stațiunea Crivaia împreună cu cei de la Salvamont Caraș-Severin au acordat sprijin acestora. Grupul format din copii cu vârste cuprinse între 12 și 13 ani au fost sprijiniți pentru a ajunge în stațiunea Semenic unde aveau rezervată cazarea.

Misiunea a fost anevoioasă deoarece drumul este închis intre pasul Prislop și stațiunea Semenic. Opt copii au fost transportați de către Jandarmii Montani cu autovehiculul din dotare deoarece aceștia nu erau echipați corespunzător. În acest moment toți copiii au ajuns la cabană în siguranță.

Tronsonul de drum nu a fost redat circulației, acesta fiind închis începând cu ora 9.45. Cei care se ocupă cu deszăpezirea au reușit să curețe doar o singură bandă de mers.

Citeşte şi Turişti rătăciţi pe munte, salvaţi de jandarmi după şapte ore VIDEO