Autocar răsturnat pe DN2 E85. Un bărbat și un copil au ajuns la spital

Accident grav în județul Suceava! Un bărbat de 48 de ani și un adolescent în vârstă de 15 ani au ajuns la spital, după ce un autocar în care se aflau s-a răsturnat pe DN2 E85, în comuna Forăști. În total, șapte oameni au fost implicați în accudent.

09 nov. 2023, 08:58
Autocar răsturnat pe DN2 E85. Un bărbat și un copil au ajuns la spital

Un autocar s-a răsturnat, joi dimineaţă, pe marginea drumului european E85, pe raza localităţii Roşiori din comuna Forăşti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit acestora, în accident sunt şapte persoane implicate, printre care doi minori.

Citește și: Accident grav pe DN1. Un tânăr de 23 de ani a murit. O fată a fost rănită

„Intervin pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. Persoanele implicate în evenimentul rutier au fost evaluate de către echipajele medicale şi paramedicale”, au precizat oficialii ISU.

Citește și: Linia de tramvai, marele dușman al șoferilor din Capitală. O Tesla și un Golf au urcat pe șine pe strada Petricani și acolo au rămas: „Dacă are mașină pe curent…”

Un bărbat de 48 de ani şi un adolescent de 15 ani au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare. Celelalte persoane implicate în accident au fost preluate de un alt autocar şi vor fi duse la destinaţie.