Autocarul echipei de fotbal Fenerbahce, atacat cu focuri de armă de necunoscuţi VIDEO

Autocarul echipei de fotbal din Turcia, Fenerbahce, a fost atacat cu focuri de armă de necunoscuţi, când se întorcea de la un meci. Şoferul a fost împuşcat, iar presa turcă scrie că acesta se zbate între viaţă şi moarte, însă fotbaliştii au scăpat teferi.

05 apr. 2015, 05:29
Autocarul echipei de fotbal Fenerbahce, atacat cu focuri de armă de necunoscuţi VIDEO

Momente de groază în Turcia pentru fotbaliştii echipei Fenerbahce după ce autocarul în care se aflau a fost atacat cu mai multe focuri de armă noaptea trecută, iar şoferul a fost împuşcat, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Focuri de armă la sediul Poliţiei din Istanbul. Un terorist ucis şi doi poliţişti răniţi

 

Fotbaliştii se întorceau de la un meci din campionatul Turciei pe care l-au câştigat şi se îndreptau spre aeroport. În momentul în care autocarul traversa un pod, mai mulţi indivizi au tras cu focuri de armă, iar şoferul a fost rănit. Gărzile de corp au preluat controlul autocarului. Presa turcă scrie că şoferul a fost transportat de urgenţă la spital şi se află într-o stare foarte gravă. Jucătorii însă au scăpat teferi. Jurnaliştii spun că atacatorii ar fi vrut ca autocarul să cadă de pe pod. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi Mircea Lucescu la Fenerbahce. ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ