Autocarul lui Real Madrid, atacat cu sticle la Liverpool. O fereastră a fost spartă în drumul spre stadionul Anfield VIDEO

Autocarul echipei Real Madrid a fost atacat pe drumul spre Stadionul Anfield, unde campioana Spaniei joacă, miercuri seară, returul sferturilor de finală cu Liverpool.

14 apr. 2021, 22:26
Autocarul lui Real Madrid, atacat cu sticle la Liverpool. O fereastră a fost spartă în drumul spre stadionul Anfield VIDEO

Fanii englezi i-au aşteptat pe cei de la Real Madrid cu torţe şi au aruncat diverse obiecte în autocar. Cel puţin o un geam a fost spart, dar niciun jucător sau membru al staff-ului nu a fost rănit, după cum transmite BBC.

Clubul Liverpool a condamnat „comportamentul inacceptabil şi ruşinos” al „câtorva persoane”, după ce autocarul echipei Real Madrid s-a ales cu un geam spart când a ajuns miercuri la Stadionul Anfield, potrivit BBC.

Sute de fani ai lui Liverpool s-au îndreptat spre Anfield Road înainte de manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Autocarul cu jucătorii formaţiei madrilene a fost huiduit la trecere, iar mai multe obiecte au fost aruncate înspre el.

Citeşte şi Real Madrid – Barcelona 2-1. El Clasico lasă deschisă lupta la titlu în Spania

Un purtător de cuvânt al clubului Liverpool a declarat: „Condamnăm fără echivoc acţiunile care au dus la deteriorarea autocarului echipei Real în timpul sosirii sale la Anfield, în această seară. Este un comportament total inacceptabil şi ruşinos al câtorva persoane. Ne cerem scuze sincer vizitatorilor noştri pentru orice suferinţă cauzată. Vom lucra împreună cu poliţia din Merseyside pentru a stabili faptele şi pentru a-i identifica pe cei responsabili„.

Real Madrid a jucat miercuri seara returul cu Liverpool şi a încheiat nedecis, 0-0. În tur, madrilenii s-au impus cu 3-1, astfel că s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor, unde vor întâlni pe Chelsea.