Autorii Strategiei de Dezvoltare a Paşcaniului au confundat oraşul moldav cu Sighişoara

Cetățenii și agenții economici din Pașcani sunt invitați să participe la discuțiile pe marginea Strategiei de Dezvoltare a municipiului pentru perioada 2014-2020. Documentul are însă erori remarcate de presa locală: în unele pasaje în loc de Pașcani, autorii strategiei vorbesc despre Sighișoara, arată NewsPascani.com.

21 oct. 2014, 07:50
Autorii Strategiei de Dezvoltare a Paşcaniului au confundat oraşul moldav cu Sighişoara

În următoarele două zile vor avea loc o serie de întâlniri importante în ceea ce privește Strategia de Dezvoltare a Municipiului Pașcani. Au fost invitate toate compartimentele din Primărie, de asemenea primarul, administratorul public, viceprimarul, dar și cei de la Apavital și Ecosalubritate„, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani.

Strategia de Dezvoltarea a fost făcută de fima Avensa Consulting din Iași și pentru ea municipalitatea a plătit suma de 60.000 de lei. Din păcate documentul care a fost accesibil publicului larg doar trei zile pe site-ul oficial al Primăriei este plin de erori și de greșeli, într-unul dintre paragrafe autorii confundând Pașcaniul cu Sighișoara.