Autorităţile au ARESTAT-O: Gestul ŞOCANT făcut de o mamă, din PLICTISEALĂ, în faţa copiilor

O femeie de 36 de ani din America va petrece o lungă perioadă de timp într-o clinică de dezintoxicare, după ce a recurs la un gest morbid în faţa copiilor în momentul în care era drogată cu metamfetamină. Astfel, ea şi-a chemat cei doi fii în dormitor, obligându-i să privească modul în care animalul lor de companie, un iepure, este decapitat cu ajutorul unui cuţit de bucătărie.

23 sept. 2013, 15:29

Mama denaturată este din Florida, fiind o recidivistă. Ea era eliberată condiţionată, pentru bună purtare, dar a reuşit să aibă din nou probleme cu legea după ce şi-a făcut copii de patru şi şapte ani să aibă coşmaruri în fiecare noapte, în momentul în care i-a obligat pe aceştia să vadă cum animalul lor de companie este decapitat cu ajutorul unui cuţit, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi Iepurii de pe pajiştea unei închisori britanice, MASACRAŢI şi DEVORAŢI pe ascuns de către deţinuţi

Atunci când a fost întrebată de soţ de ce a recurs la acest gest, ea a dat neputincioasă din umeri şi a răspuns că era plictisită. Cei doi minori au declarat că mama lor ţinea animalul de urechi, în timp ce iepurele încerca să se elibereze.

Citeşte şi A crezut că fetiţa ei are prima MENSTRUAŢIE, lăsând-o în agonie pentru CINCI ORE, după un incident PIDOSNIC

Cu toate acestea, femeia nu va ajunge la închisoare, ci la o clinică de dezintoxicare, unde va trebui să renunţe la obiceiurile sale nesănătoase, cum ar fi consumul de droguri şi violenţa, dacă mai doreşte să îşi vadă copiii. Ea a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu suspendare, inclusiv pentru consumul de droguri. În prezent, îi este interzis să contacteze familia în timp ce se află în clinica respectivă, fiind obligată să termine tratamentul şi apoi să reziste 90 de zile fără a consuma substanţe interzise.