Autorităţile au desluşit MISTERUL din jurul EXTRATERESTRULUI ţinut în FRIGIDER de un BĂRBAT

Un bărbat din China a postat pe internet mai multe fotografii cu o creatură ciudată pe care păstra în frigider, după ce a povestit că a fost martorul prăbuşirii unui OZN. Cu toate că s-a creat o mare vâlvă în jurul descoperirii, autorităţile au ajuns la concluzia că este vorba de un fals, extraterestrul fiind construit din cauciuc de bună calitate.

11 iun. 2013, 08:02

Fotografiile cu un extraterestru păstrat în frigider de un bărbat din China pe nume Li au creat vâlvă pe reţelele sociale, acesta declarând că a fost martorul prăbuşirii unei nave extraterestre pe malul fluviului Galben, în apropiere de casa sa, potrivit Daily Mail

Citeşte şi O rusoaică a congelat timp de doi ani un extraterestru – GALERIE FOTO

El a spus că incidentul a avut loc în cursul lunii martie, într-o noapte. Ulterior, pentru a opri zvonurile, poliţia din oraşul Binzhou a publicat o declaraţie potrivit căreia ciudata creatură păstrată în frigider era un fals, fiind o replică din cauciuc de bună calitate ceea ce a dus la o serie de fotografii extrem de credibile.

Citeşte şi Un extraterestru mort a fost descoperit în Brazilia VIDEO

Extraterestrul pe care un bărbat din Binzhou a pretins că l-a descoperit după ce l-a electrocutat este o imitaţie de înaltă calitate. Corpul este făcut din cauciuc„, au declarat autorităţile.

În tot acest timp, blogerii chinezi au încercat să conecteze extraterestrul din Shandong cu un OZN care a aterizat în provincia Hubei.