Autorităţile au fost ORIPILATE: Descoperirea ŞOCANTĂ din casa unei femei cu prea multe PISICI

Autorităţile dintr-un mic orăşel britanic au fost orpilate în momentul în care au intrat în casa unei femei dispărute de mai multe săptămâni. Astfel, ei au descoperit că bătrâna murise, iar pisicile sale înfometate au început să o mănânce pentru a supravieţui.

13 aug. 2013, 18:24
Autorităţile au fost ORIPILATE: Descoperirea ŞOCANTĂ din casa unei femei cu prea multe PISICI

Janet Veal, o pensionară de 56 de ani din Ringwood, Hants, locuia singură, împreună cu mai multe animale de companie. După ce nu a fost văzută pentru mai multe săptămâni, vecinii au chemat poliţia, potrivit Mirror.

Citeşte şi Şocanta descoperire dintr-un GEAMANTAN care plutea pe un râu: Am auzit SUNETE SFÂŞIETOARE din el

Autorităţile au reuşit să intre în casă, folosind o scară, dar ceea ce au descoperit, i-a şocat. Astfel, femeia era moartă pe podea, înconjurată de un număr mare de pisici. Mai mult, lângă ea se mai aflau alte două animale, un câine şi o altă pisică, moarte de asemenea de foame.

Citeşte şi Cea mai DUREROASĂ experienţă. Un bărbat era să se CASTREZE SINGUR, după o greşeală STUPIDĂ

Cu toate acestea, bizar este faptul că felinele au început să consume corpul femeiii, într-o încercare disperată de supravieţuire, după ce nu au mai fost hrănite de nimeni de aproape o lună. Chiar dacă corpul se afla într-o stare avansată de putrefacţie şi era mâncat de pisici, în urma autopsiei s-a descoperit că bătrâna a murit din cauze naturale, din cauza unei probleme la plămâni.