Autorităţile au recurs la ARME după ce o LAMĂ s-a TOLĂNIT în stradă şi nu a mai vrut să plece VIDEO

Un incident amuzant a avut loc pe o şosea aglomerată din America, după ce o lamă evadată din curtea unui bărbat s-a tolănit în mijlocul străzii şi nu a mai vrut să plece. Poliţiştii au fost nevoiţi să recurgă la armamentul din dotare, electrocutând animalul cu o armă cu electroşocuri.

03 iun. 2013, 19:16

Autorităţile din Leon County au fost surprinse atunci când au descoperit o lamă tolănită în mijlocul unei şosele aglomerate din regiune. Ulterior, ei au aflat că este vorba de Scooter, un mascul în vârstă de şapte ani, care a evadat din gospodăria unui bărbat, potrivit Daily Mail

Citeşte şi O lamă a prezis cine va câştiga finala Ligii Campionilor. Află pe cine a ales! VIDEO

Posesorul animalului nu era sigur de perioada în care a dispărut acesta, dar în cursul serii de vineri el nu se mai afla în grajd. La câteva ore distanţă, autorităţile au primit un apel de urgenţă potrivit căruia o lamă alerga pe o stradă, blocând traficul. Cu toate acestea, de abia a doua zi, Scooter a fost găsit în timp ce se odihnea chiar în mijlocul şoselei. Poliţiştii au avut nevoie de mai multe ore pentru muta lama de pe drum, deoarece era mai încăpăţânată ca un măgar. 

Lucrez de 20 de ani în poliţie şi mi s-a spus că o să fie o meserie interesantă, dar nimeni nu mi-a zis că voi fi scuipat în faţă şi călcat pe picior de o lamă„, a declarat Tony Drzewiecki, poliţistul care a asistat la recuperarea animalului.

Cu toate acestea, atunci când s-au săturat să încerce să mişte animalul, autorităţile au recurs la o armă cu electroşocuri, lama devenind foarte liniştită şi ascultătoare ulterior.