Autorităţile din Galaţi sunt în alertă după ce o fetiţă de nouă ani a dispărut. Zeci de poliţişti şi jandarmi o caută pe copilă

Zeci de polițiști și jandarmi caută o fetiță de 9 ani din comuna Scânteiești, dispărută de acasă de joi seara, se arată într-un comunicat de presă transmis sâmbătă de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Galați.

29 iul. 2017, 07:51
Autorităţile din Galaţi sunt în alertă după ce o fetiţă de nouă ani a dispărut. Zeci de poliţişti şi jandarmi o caută pe copilă

Potrivit sursei citate, polițiștii au fost sesizați vineri, 28 iulie, de numitul Constandache Nicu cu privire la faptul că joi seara, în jurul orei 20,00, fiica sa, Constandache Ana Maria, de 9 ani, din comuna Scânteiești, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,10—1,20 m. înălțime, ten deschis, față ovală, păr blond, tuns la nivelul umerilor, ochii albaștri. La data dispariției purta o rochiță de culoare albă și un halat roz.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgență — 112 sau la 116.000 — numărul unic european pentru sesizarea disparițiilor de copii, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Citeşte şi Fetiţă găsită moartă la locul de joacă. Legiştii au stabilit cauza decesului