Autorităţilor nu le-a venit să creadă: Vezi ce a vrut să transporte un bărbat în rama unei ICOANE

Angajaţii unui oficiu poştal din oraşul american Pittsburgh au descoperit că în ramele a două icoane trimise din Mexic se aflu droguri şi au anunţat poliţia. În urma unui flagrant, posesorul produselor a fost lăsat să ridice coletul şi ulterior arestat pentru posesia unui kilogram de metanfetamină.

08 sept. 2013, 15:16

Angajaţii oficiului poştal au observat că în ramele icoanelor se aflau mai multe pungi pline cu un praf alb şi au anunţat poliţia, mai ales că tablourile erau trimise din Mexic pentru un magazin din Pittsburgh, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Nu i-a venit să creadă ce a găsit în vasul de TOALETĂ: Nu o să mai merg niciodată la BAIE, îmi este frică FOTO

Poliţia a descoperit un kilogram de metanfetamină ascuns în mai multe pungi. În momentul în care un bărbat a venit să ridice coletul, el a fost arestat. Un poliţist sub acoperire, deghizat în poştaş a vizitat magazinul care comandase icoanele pentru a-l ruga pe proprietar să semneze pentru ridicarea pachetului. Patru ore mai târziu, Carmel Rojas-Perez a venit să îl ridice, fiind la scurt timp arestat. El este acuzat de trafic de droguri şi nu potea fi eliberat pe cauţiune.

Citeşte şi Campionul olimpic la înot suspectat de trafic de droguri are interdicţie de a părăsi localitatea