Autorul crimei pasionale de la Iaşi se laudă pe Facebook cu fapta sa

Bărbatul care şi-a ucis iubita, în plină stradă, la Iaşi, se laudă pe internet cu fapta sa. Bărbatul se află în arest preventiv, dar cu toate acestea, pagina sa de socializare a rămas activă. Frapant este că acolo au fost postate trei articole de presă referitoare la fapta comisă.

04 nov. 2013, 08:23
Autorul crimei pasionale de la Iaşi se laudă pe Facebook cu fapta sa

Petru Toderică se află în custodia Poliţiei de miercuri noapte însă, cu toate acestea, profilul său de Facebook a rămas activ, potrivit adevarul.ro. Curios este că pe pagina sa de socializare au fost postate trei articole de presă referitoare la fapta comisă de ieşean miercuri noapte, în plină stradă, în cartierul Tătăraşi din Iaşi.

Toderică a fost arestat pentru 29 de zile fiind acuzat de omor calificat şi, cel mai probabil, postările de pe contul său de Facebook sunt realizate de un membru al familiei sale sau un apropiat.

Vineri, 1 noiembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au identificat arma cu care Toderică aproape şi-a decapitat iubita, un briceag aruncat imediat după faptă în cartierul Tătăraşi. Potrivit susţinerilor familiei victimei Gabriela Puricoi, bărbatul era extrem de violent, mai ales când consuma alcool, lovind-o de mai multe ori pe iubita sa.

CITEŞTE ŞI: Un tânăr din Iaşi, ÎMPUŞCAT ÎN CAP de un coleg de facultate