Autostrada Moldovei A7 prinde contur. Stadiul lucrărilor pe șantierul firmei lui Umbrărescu văzut din dronă

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, a făcut publice noi imagini cu lucrările care au loc la Autostrada Moldovei A7. ”Dacă zburați de la București la Iași, puteți vedea cum prinde contur Autostrada Moldovei A7 pe toată lungimea traseului de la Ploiești la Iași”, a scris secretarul de stat pe Facebook.

05 mart. 2023, 13:53

”𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗠𝗼𝗹𝗱𝗼𝘃𝗲𝗶 𝗔𝟳 s𝗲 𝘃𝗲𝗱𝗲 𝘀𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗮𝘃𝗶𝗼𝗻”, a scris secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, pe Facebook, unde a publicat și mai multe fotografii cu șantierul autostrazii văzut din avion.

”Dacă zburați de la București la Iași, puteți vedea cum prinde contur Autostrada Moldovei A7 pe toată lungimea traseului de la Ploiești la Pașcani.

Ținta noastră este finalizarea celor 322 km până la Pașcani până în anul 2025, cu un an mai devreme decât este prevăzut termenul în Planul Național de Redresare și Reziliență-PNRR”, a scris Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu.

În prezent, se lucreaza de la Ploiesti pana la Bacau, pe diverse tronsoane. Autostrada A7 este impartita in patru loturi – Ploiesti – Buzau – FOcsani – Bacau – Pascani, iar trei dintre acestea sunt castigate si vor fi executate de firmele controlate de Dorinel Umbrarescu.

Companiei lui Umbrărescu, cel mai puternic constructor român de autostrăzi, va executa zece porțiuni din Autostrada Moldovei A7, pe  tronsonul Bacău – Pașcani.

Citește și: VIDEO: Fabulos! Unde construiește Dorinel Umbrărescu al doilea cel mai lung pod din România