Autoutilitară cuprinsă de flăcări în Suceava

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit, luni, cu o autospecială pentru localizarea şi lichidarea unui izbucnit la o autoutilitară, aflată pe raza satului Sf. Ilie, comuna Şcheia.

19 ian. 2016, 13:58
Autoutilitară cuprinsă de flăcări în Suceava

La faţa locului, o echipă a unei societăţi comerciale executa lucrări de instalare şi punere în funcţiune a unui contor de gaze naturale, la o locuinţă particulară, potrivit suceavanews.ro.

Cel mai probabil, din cauza deteriorării/defectării unui dispozitiv de sudură acetilenică, pe timpul exploatării, s-au aprins gazele combustibile care s-au propagat la autovehicul, punând în pericol şi locuinţa, în curtea căreia se afla. De asemenea, exista şi pericolul unei explozii, din cauza tuburilor de oxigen şi acetilenă.

Incendiul a fost lichidat la ora 11:20 şi a ars maşina în proporţie de 90%. De asemenea, s-au degradat o fereastră termopan de la casa de locuit, o butelie de acetilenă şi una de oxigen.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar prin intervenţia promptă a pompierilor militari s-a salvat locuinţa şi a fost îndepărtat pericolul de explozie.

Citeşte şi Incendiu de proporţii în Bacău. Mamă şi fiică, arse de vii