Auzea ZGOMOTE ÎNFRICOŞĂTOARE din podul casei, iar ce a găsit acolo a lăsat-o înmărmurită

Publicat: Vineri, 11 Decembrie 2015 11:19 // Actualizat: Vineri, 11 Decembrie 2015 11:19 // Sursa: romaniatv.net

În fiecare noapte, timp de o lună, Lynne Greenwood era ţinută trează de sunete înfricoşătoare venind din podul casei sale. Femeia din Worthing (West Sussex) a crezut că locuinţa sa este bântuită, dar ce a găsit în pod a lăsat-o fără cuvinte.

Zgomotele se auzeau în fiecare noapte, dar ziua femeia nu găsea nimic în pod. Ea a decis să pună capcane şi chiar mâncare, dar acestea erau neatinse a doua zi, deşi sunetele care o îngrozeau continuau să se audă.

Citeşte şi Un bărbat îşi distruge maşina încercând să plece după ce roata i-a fost blocată VIDEO

Disperată, femeia a apelat la ajutoul serviciului local de salvare a animalelor, sperând că aceştia vor găsi vreun patruped care îi "bântuia" locuinţa şi că nu este vorba de vreo fantomă. Aceştia au montat o capcană şi, la scurt timp, spre uşurarea femeii, aceasta a aflat că vinovată de sunete nu era o fantomă, ci... o vulpe agitată, care îşi petrecea nopţile acolo.

Animalul a fost prins în capcană și s-a ales doar cu un picior rupt. A fost dus la medicul veterinar, iar acum se află înafara oricărui pericol.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
casa bantuita Marea Britanie podul casei vulpe vulpe in pod West Sussex zgomote ciudate
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 dec 11:27
...noapte, timp de o lună, Lynne Greenwood era ţinută trează de sunete înfricoşătoare venind din podul casei sale. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net Citeste si......
1
EUR
4.8590
RON
23 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H