Avalanşă filmată în timpul unui interviu. Reacţia uluitoare a unui manager de hotel cand vede oamenii înghiţiţi de zăpadă

Imagini greu de descris în cuvinte au fost surprinse de o televiziune din Turcia. Jurnaliştii luau interviu unui manager care vorbea despre facilitatile oferite de hotelul pe care il reprezinta, când la un moment dat s-a pornit o catastrofă naturală. Oamenii de pe partie au fost înghiţiţi de o avalanşă, însă managerul a dat dovadă de o indiferenţă uluitoare.

10 ian. 2017, 18:57
Avalanşă filmată în timpul unui interviu. Reacţia uluitoare a unui manager de hotel cand vede oamenii înghiţiţi de zăpadă

Imagini şocante au fost suprinse într-o zonă turistică montană din Turcia. Managerul unui hotel dădea un interviu unei televiziuni locale când o avalanşă puternică s-a pornit şi clienţii săi care se aflau la câţiva metru pe partie au fost îngropaţi sub zăpadă. Reacţia omului este halucinantă. El se întoarce şi spune foarte liniştit că tocmai au surprins o avalanşă, după care îşi vede nestingherit de interviu.

„Dupa cum puteti vedea o avalansa vine de sus. Tocmai ati filmat o avalansa. Oamenii sunt fericiti si incercam sa ne tratam oaspetii cat putem de bine”, continua barbatul.

Oamenii de pe partie au alergat disperaţi să-şi scoată cât mai repede de sub troienele de zăpadă persoanele dragi. Din fericire, nu au existat pierderi de vieţi omeneşti, însă mai multe persoane au suferit răni grave.

Avalanşa a avut loc înainte de Anul Nou, pe 29 decembrie.